lørdag den 14. juli 2012

Opskrifter fra 30. juni


Salat med perlebyg, grøntsager fra Den grønne Verden og Bakkegården

Perlebyg koges efter anvisningen på pakken og afkøles. 

Dressing:
3 spsk olivenolie
1 spsk æblecidereddike
1 spsk honning
1 tsk dijonsennep
Lidt rosensirup

Grøntsager:
1 bdt kål Red Russian skylles og snittes fint
1 salat May Queen skylles og rives i småstykker
3-4 rødbeder, 1 bdt nye gulerødder og 1 bdt radiser skylles, skrælles hvis nødvendigt og skæres i tynde skiver. Alle dele blandes i en smuk skål.
1 bdt purløg klippes over grønsagerne.

Perlebyggen blandes med grøntsagerne og dressing hældes over. Så har man en symfoni i farve og smag

Og hvad er mere festlig end jordbær dyppet i chokolade:

1 bakke jordbær fra Bakkegården
½ plade 70 % mørk chokolade fra Økoladen

Chokoladen brækkes i små stykker og smeltes. Jordbærrerne dyppes i chokoladen og stilles til tørring.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar