Salat med perlebyg, grøntsager fra Den grønne Verden og Bakkegården
Perlebyg koges efter anvisningen på pakken og afkøles.
Dressing:
3 spsk olivenolie
1 spsk æblecidereddike
1 spsk honning
1 tsk dijonsennep
Lidt rosensirup
Grøntsager:
1 bdt kål Red Russian skylles og snittes fint1 salat May Queen skylles og rives i småstykker
3-4 rødbeder, 1 bdt nye gulerødder og 1 bdt radiser skylles, skrælles hvis nødvendigt og skæres i tynde skiver. Alle dele blandes i en smuk skål.
1 bdt purløg klippes over grønsagerne.
Perlebyggen blandes med grøntsagerne og dressing hældes
over. Så har man en symfoni i farve og smag
Og hvad er mere festlig end jordbær dyppet i chokolade:
1 bakke jordbær fra Bakkegården
½ plade 70 % mørk
chokolade fra Økoladen
Chokoladen brækkes i små stykker og smeltes. Jordbærrerne dyppes i chokoladen og stilles til tørring.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar