Frem til efterårsferien (uge 42) kan I finde os hver 14. dag. Det betyder, at vi er tilbage 15. september.
Som omtalt var vi 25.-26. august med på Nordic Taste i Kbh., se blog-indlæg herunder.
Der fremtryllede René de
Sursød æblesalat med
topping af chokolade og mandler
2 gode store æbler
1 stor spsk. honningEt halvt glas æble/røn sirup
Æblecidereddike (nok til at røre honning ud)
Topping: chokolademandler fra Økoladen.
Honning, sirup og æblecidereddike røres sammen. Æblerne skæres i tern og blandes med dressing. Serveres på et smukt fad med mandel/chokolade topping.
Vi lavede også en squashsuppe med peberfrugter, tomater og
friskpresset æblemost:
Squashsuppe
1 løg
Hvidløg efter smag1 kg. squash
En håndfuld frisk basilikum hakkede
En ¼ flaske æblemost
2/3 gode tomater
2/3 små peberfrugter
Kryddersalt og peber
¼ l fløde
Olivenolie
Hak løg og hvidløg og sauter.
Skær squash, tomat og peberfrugter i grove tern, kom i
gryden, krydr med salt og peber, rør rundt til det hele er sauteret. Tilsæt basilikum, hæld æblemost over og lade det hele simre i 20 til 30 minutter.
Blend suppen med fløde og smag til med salt og peber. Pynt med basilikumblade.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar