Grillspyd med chilidrys:
Oksesmåkød fra Bondegårdens Økologi vendes sammen med lige dele spidskommen, stødt koriander, salt og chili. Grilles på spyd.
Persille hakkes sammen med chili, styrke efter smag :-).
Server spydende med drysset og en varm salat:
Løg og fennikel i tynde strimler steges i olivenolie til de får lidt farve. Tilsæt squash i skiver/strimler og tomater, samt lidt hvidvinseddike og salt. Steg lidt og rør hakket persille i til sidst.
Kartoffelmos med syltede løg:
"Mos-kartofler" fra Den Grønne Verden koges til de er møre. Hæld vandet fra. Rør smør, salt, peber og persille i. Server med syltede løg: Kog små pillede løg i ca 3 minutter og læg dem i en lage af eddike og sukker, krydder med salt og peber.
Raw blommetrifli:
Blommer (gerne forskellige) og mild chili (Habanero Dulce fra Chiliprinsessen) skæres i mindre stykker og marineres i ½ dl Etterna æblevin (Vinperlen) og 1 dl nyslynget honning (Godsets vin). Blødt flødeskum røres med vanilje. Friskvalsede havregryn blandes med hakkede valnødder og vanilje. Anret blommekompotten med skum og drys.
søndag den 25. august 2013
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar